Kamp Lanterna

Nepozabne počitnice v nogometnem vzdušju

Doživite nepozabne počitnice v kampu Lanterna ob popolnem navijaškem vzdušju, čudovitem morju in odlični camping ponudbi. Rezervirajte namestitev na parceli Comfort, mi pa vam bomo ponudili še boljšo namestitev na parceli Comfort Mare brez doplačila. Uživajte v tekmah vaše ekipe, vsako zmago pa proslavite na čudovitih plažah kampa Lanterna.

Ponudba vključuje:

 • Namestitev na parceli višje kategorije (Comfort Mare)
Velja za:
 • Velja za Kamp Lanterna*** 
 • Velja od 8/6/- 29/6/2012
 • Min. bivanje 10 nočitvi

Ob bookingu obvezno navedite kodo ponudbe 453.
Ponudbo lahko bookirate OnLine >>
Ponudbo lahko bookirate v našem rezervacijskem centru >>
Zastavite vprašanje o ponudbi po elektronski pošti >>

PRODAJNI POGOJI:
Popust je vključen v ceno nastanitve.
Te ponudbe ni možno kombinirati z drugimi promotivnimi ponudbami.
Rezervacijo morate opraviti vnaprej preko interneta ali preko Valamar klicnega centra.
Min. bivanje 10 nočitvi.
Plačate na recepciji kampa v kunah po veljavnem tečaju na dan plačila.
Za neizkoriščene storitve ni možno povračilo sredstev.
Storitve ni možno prenesti na druge goste.

Nagrade in certifikati

 • ADAC/ANWB Best Campsite 2014

  Kamp Lanterna je dobitnik letošnje nagrade "ADAC/ANWB Best Campsite 2014", kot eden izmed 139 najboljših evropskih kampov.
 • ADAC Best Campsite 2013

  Kamp Lanterna je dobitnik letošnje nagrade "ADAC/ANWB Best Campsite 2013", kot eden izmed 144 najboljših evropskih kampov. Lansko leto je Lanterna osvojila priznanje ADAC Superplatz, ki se letos podeljuje kot skupna nagrada največjih nemških in nizozemskih avtoklubov ADAC in ANWB.
 • Certifikat ISO 14001

  Kamp Lanterna upošteva visoke standarde varovanja okolja. Ima vzpostavljen in certificiran Sistem upravljanja zaščite okolja, v skladu z ISO 14001.
  Kamp je sprejel politiko zaščite okolja, v kateri se je zavezal k: usklajenosti z zakonskimi predpisi, varovanju in racionalni uporabi naravnih virov, preprečevanju onesnaževanja, k zagotavljanju pogojev za ločeno zbiranje odpadkov, k izobraževanju zaposlenih ter k stalnim izboljšavam preprečevanja onesnaževanja. (Dokument o politiki zaščite okolja je na voljo na zahtevo.)
 • LeadingCampings
  2012, 2013

  Od leta 2012 kamp Lanterna je postal ponosni član združenja LeadingCampings – skupnega imena za prvorazredne kampe, ki zagotavljajo izjemno kakovost storitev, športnih in zabavnih vsebin ter vrhunski vzdrževane objekte in parcele. LeadingCampings so vodilni kampi, ki postavljajo trende v kampiranju in težijo k nenehnim inovacijam v kampih, tako imenovanih hotelih na odprtem. Kamp Lanterna, prav tako pa tudi ostali člani LeadingCampings-a vam ponujajo kombinacijo individualnosti, udobnosti in praktičnosti.
  www.leadingcampings.com
 • ADAC Super-Platz 2011., 2012.

  Največji evropski avtoklub ADAC je kampu Lanterna v letu 2011. in 2012. podelil nagrado Superplatz 2011 - Rdeča plošča. To je najvišje priznanje, ki ga kamp lahko zasluži po kriterijih ADAC-a in je zasnovano na istih načelih kot nagrada ADAC rumena tabla, vendar, da bi kampi zaslužili ta "predikat super kakovosti" morajo zadovoljiti še dodatne zahteve. Odločilne so ocene kampa, le-te pa sežejo od urejenosti sanitarij in urejenosti kamp prostora vse do možnosti oskrbe, vsebin za prosti čas ter animacije. Navedene ocene transparentno kažejo raven storitve posameznega kampa, ki na vsakem področju morajo doseči nadpovprečne rezultate. Da bi se pridružil ekskluzivnemu klubu vodilnih evropskih kampov, kamp v vsaki kategoriji mora biti ocenjen z najmanj 4 od skupaj 5 zvezdic.
 • Greenovation 2013

  Valamarjev kamp Lanterna je dobitnik prve hrvaške nagrade za razvoj okolju prijaznega podjetništva "Greenovation 2013" v kategoriji "Skupni program učinkovite porabe virov v turističnih objektih". Označba Green Mark - Sign of Excellence je podeljena zaradi dolgoletnih naložb v zmanjšanje onesnaževanja, ohranjanja naravnih virov in razvijanja varčnega in ekološkega podjetja družbe Riviera Adria d.d.
 • Rumena tabla 2009, 2010

  To vredno nagrado je vsako leto potrebno zaslužiti na podlagi ADAC inšpekcij. Poleg drugih najpomembnejši so kriteriji sanitarnih standardov (minimalno zaslužena ocena 4* od 5) in kamp prostora. Podelitev nagrade je enkrat na leto, s ciljem spodbujanja kampov k dodatnim naporom v ohranjanju visoke ravni ponudbe v kategorijah sanitarij in kamp prostorov. V sklopu priznanja kampi dobijo rumeno tablo z navedeno letnico, ki jo lahko javno razstavijo. Kampu Lanterna je ta nagrada podeljena leta 2009 in 2010.
 • Najboljši hrvaški kamp 2008, 2009

  Kamp Lanterna je nosilec najvišje ocene (8,6) med vsemi kampi na Hrvaškem, v kamping vodiču nizozemskega avto-kluba ANWB za leto 2008 in 2009. Kriteriji za ocenjevanje so bili vsesplošna kakovost kampa (sanitarije, kraj, oskrbljenost, animacija, športne aktivnosti).
 • Gold Eco Award 2012, 2013

  Valamarjev kamp Lanterna, eden najboljših kampov na Hrvaškem, je številnim mednarodnim priznanjem dodal novo. Gre za Gold Eco Award, ki ga že drugo leto zapored podeljuje Eurocamp, britanski organizator potovanj.
  Eurocamp, ki ima v svoji ponudbi več kot 180 evropskih kampov, podeljuje nagrado Eco Award v treh kategorijah – bronasti, srebrni in zlati. Prejmejo jo kampi, ki dosežejo bistven napredek pri zmanjševanju onesnaževanja in ohranjanju naravnih virov. Prejmejo jo kampi, v katerih veljajo najvišji standardi za varstvo okolja. Kamp Lanterna se je z zlatim statusom pridružil skupini 22 evropskih kampov, ki se ponašajo z nagrado Gold Eco Award.
 • Alan Rogers Seaside Award

  Kamp Lanterna je dobitnik nagrade kamping vodiča Alan Rogers, priznanja, ki se dodeljuje kampom, ki zaradi kakovosti storitev in celotne ponudbe izstopajo kot popolna izbira za izjemne počitnice. Nagrada je oblikovana tako, da odraža raznolikost in kakovost v Alan Rogers kamping vodičih. Kamp Lanterna je izbran izmed 2000 kampov, pri ocenjevanju pa so upoštevani komentarji ocenjevalcev kampov, uredništva Alan Rogers vodiča in bralcev.
 • Zoover certifikat 2011.

  Dobitnik Zoover certifikata za najboljše priporočilo. Zoover International (zoover.com), največji neodvisni portal v Evropi s komentarji gostov, vezanih na potovanja, turistične objekte in destinacije. Prav zaradi kakovosti informacij in objektivnosti veliko število gostov preko Zooverja izbira destinacijo, kjer bodo preživeli počitnice.
 • Najboljši hrvaški kamp 2007

  Ugledni nemški kamping klub DCC (Deutscher Camping-Club) je kampu Lanterna podelil veliko priznanje in ga razglasil za najboljši kamp na Hrvaškem za leto 2007. Kamp Lanterna je edini hrvaški dobitnik DCC-jeve Evropske kamping nagrade za leto 2007 in je en izmed pet dobitnikov v Evropi. To prestižno nagrado, ki jo podeljujejo od leta 1996, na podlagi zadovoljstva gostov kampa, vsako leto dobi nekaj najboljših evropskih kampov, v konkurenci 6000 kampov iz DCC-jevega kamping vodiča "Evropa".
 • Dobitnik nagrade za kakovost 2008. - 2014.

  S to nagrado Kamping združenje Hrvaške predstavlja kampe najboljše kakovosti. Kamp Lanterna je dobitnik te prestižne nagrade že 7 leta zapored, zaradi svoje čudovite lokacije, bogate gastronomske in trgovske ponudbe ter raznih športnih in rekreacijskih vsebin kot tudi visoke opremljenosti sanitarnih vozlov, ki poleg vsebin za odrasle vsebujejo tudi kopalnice za otroke ter osebe s posebnimi potrebami.
 • Turistični cvet - kakovost za Hrvaško 2012

  V akciji "Turistični cvet- kakovost za Hrvaško", ki jo izvajajo Hrvaška gospodarska zbornica in Hrvaška radiotelevizija v sodelovanju s Hrvaškim avtoklubom, Združenjem kampistov Hrvaške in s Kamping združenjem Hrvaške, je Turistični cvet za najbolje ocenjeni hrvaški kamp s kapaciteto več kot 1501 osebo dobil kamp Lanterna. Nagrada je podeljena na osnovi izvedenega testiranja kakovosti kampov v Republiki Hrvaški za leto 2012. Osnovni kriteriji za osvojitev te prestižne nagrade in posebnega priznanja HAK-a so bili urejenost, čistoča, preglednost parcel, signalizacija, ponudba ter splošna in hortikulturna ureditev kampa.
 • Nagrada za življenjsko delo

  Hrvaška turistična skupnost vsako leto podeli priznanja najuspešnejšim turističnim delavcem. Eno od najuglednejših priznanj, Hrvaško turistično nagrado za življenjsko delo, je letos prejel gospod Viktor Žužić, dolgoletni direktor poreškega kampa Lanterna, ki ga upravlja podjetje Valamar, lastnik pa je Riviera Adrija, največje hrvaško turistično podjetje. Direktor kampa Lanterna je dobitnik priznanja za svoje uspešno 40-letno delovanje na področju turizma.
 • Naj kamp 2013.

  Kamp Lanterna je bil leta 2011 razglašen za enega od treh najboljših velikih kampov v Istri, v kategoriji "Najboljši slovenski in hrvaški kampi", letos (2013) pa je v isti kategoriji osvojil naziv najboljšega velikega kampa. Nagrada se podeljuje že tretje leto zapored v organizaciji časopisa Avto-Dom, turističnega portala Dobro jutro, Slovenija! in kamping portala avtokampi.si.
 • Modra zastava

  Plaža kampa Lanterna je označena z modro zastavo - mednarodnim simbolom kakovosti za ohranjeno okolico, visoko čistočo morja in plaže, dobro urejene plaže ter visoko kakovost storitev. Modro zastavo boste našli na 3450 plaž in marin v več kot 40 držav po celi Evropi kot tudi v Južni Afriki, Maroku, Tunisu, Novi Zelandiji, Braziliji, Kanadi ter Karibskih otokih.

Posebne ponudbe

 • Preživite 1. maj na Jadranu

  Spočijte se od dolge zime, pridite in se zabavajte 1. maja na Jadranu.

  Izvedite več...

 • Preživite 1. maj na Jadranu

  Spočijte se od dolge zime, pridite in se zabavajte 1. maja na Jadranu.

  Izvedite več...

 • 5 noči za ceno 4

  Prepustite se enkratnemu doživetju kampiranja v enem največjih ...

  Izvedite več...

Tri dnevna napoved

 • Čet 22 °C
 • Pet 22 °C
 • Sob 22 °C
Več informacij...

Najdi namestitev

Napredno iskanje

Bivanje na parcelah: v obdobju med 12.07. in 18.08. prihodi so možni ob petkih, sobotah ter nedeljah.

V obdobju med 12.07. in 18.08. je minimalno bivanje na PARCELI 5 nočitev. V obdobju med 29.06. in 30.08. je minimalno bivanje v MOBILNI HIŠKI 3 nočitev.

Sprememba/preklic rezervacije

PR-novice

Newsletter

Izvedite prvi za naše posebne ponudbe in popuste

Nadaljuj