Strategija ljudskih resursa

Strategija ljudskih resursa uključuje upravljanje, vođenje i podržavanje korporativne vizije i misije kako bi bili vodeći u smislu poželjnog i atraktivnog poslodavca na hrvatskom i međunarodnom tržištu rada za trenutnih 2800 zaposlenika te za sve potencijalne.

Naša glavna zadaća je ostvarenje naše misije kroz motivirane zaposlenike koji nas naposljetku vode zadovoljnim gostima i ostvarenju naših poslovnih ciljeva u sve četiri destinacije – Poreč, Labin, Krk i Dubrovnik.

Našim zaposlenicima nudimo atraktivne mogućnosti za kontinuirano profesionalno napredovanje kroz različite programe i projekte Valamara.

Valamar akademija
Valamar akademija je standardizirani program edukacije koji predstavlja skup najboljih praksi, internih znanja i profesionalnih iskustava stečenih u godinama rada naših zaposlenika. Program se na sustavan način prenosi na polaznike Valamar akademije - mlađe generacije zaposlenika. Valamar akademija promiče ideju internog napredovanja temeljenog na osobnim i profesionalnim kompetencijama. Valamar akademija podržava kontinuiran profesionalan razvoj i cjeloživotno obrazovanje mladih potencijala unutar Valamara koji se kroz program edukacije te uz snažnu podršku mentora pripremaju za preuzimanje složenijih poslova i većih odgovornosti u grupaciju Valamar.

Osnovni moto Valamar akademije je „Talenti danas, menadžeri sutra!“

Krovni edukacijski program
Valamar potiče cjeloživotno učenje svojih zaposlenika s ciljem povećanja stručnog znanja i razvijanja njihovih profesionalnih i tehničkih vještina. Sukladno potrebama za stručnim usavršavanjem u Valamaru, razvijamo godišnji krovni edukacijski program u okviru kojeg organiziramo različite oblike profesionalnog i osobnog razvoja.
Naš je krajnji cilj povećati sveukupnu kvalitetu usluge prema gostu kao i kreirati motivirajuću atmosferu rada za svakog našeg zaposlenika.

Suradnja s fakultetima
Valamar razvija dobru suradnju sa školama, fakultetima i ostalim obrazovnim institucijama u Hrvatskoj i inozemstvu (Američkim koledžom za menadžment i tehnologiju u Dubrovniku, Zagrebačkom školom za menadžment u Zagrebu te Sveučilištem međunarodnih odnosa u austrijskom Eisenstadtu) s ciljem pružanja mogućnosti mladim ljudima da se kroz praktičnu nastavu ili pripravnički staž upoznaju s poslovanjem Valamara.

 

 *Ispunite naš obrazac

Pronađi smještaj

Napredno pretraživanje

Boravak na parcelama: u periodu od 12.07. do 18.08. dolasci su mogući petkom, subotom i nedjeljom.

U periodu od 12.07. do 18.08. minimalan boravak na PARCELI je 5 noćenja. U periodu od 29.06. do 30.08. minimalan boravak u MOBILNOJ KUĆICI je 3 noćenja.

Promjena/otkazivanje rezervacije

PR novosti

Newsletter

Saznajte prvi za naše posebne ponude i popuste

Nastavi